SPIP−Sodobni pogledi na izobraževanje v prihodnosti

posted in: Uncategorized | 0

Spoštovani,

vljudno vas vabimo na predstavitev projekta z naslovom »SPIP−Sodobni pogledi na izobraževanje v prihodnosti«, ki so ga pripravili člani Organizacijskega odbora SPIP (Ksenija Uršej, Danijela Herlah, Nataša Rotovnik Sukič, Igor Jeram, Sašo Herlah, Marko Dreu).

Predavanje bo potekalo v petek, 15. novembra, ob 18. uri, v predavalnici 1 (III. nadstropje) Fakultete za tehnologijo polimerov, Ozare 19, Slovenj Gradec. 

Po predstavitvi sledi pogovor o predstavljeni tematiki. 

Vljudno vabljeni.

Kratek povzetek:

Strokovni posvet Sodobni Pogledi na Izobraževanje v Prihodnosti (SPIP) je z namenom mreženja vzgojno-izobraževalnih zavodov na Koroškem (od vrtca do fakultete) zasnovalo šest strokovnih delavcev Prve osnovne šole Slovenj Gradec. Center KOPE  nam nudi prostore, ki so po našem mnenju in mnenju udeležencev najbolj primerni za izvedbo tovrstnih posvetov in prepoznavnosti Koroške, saj k sodelovanju vabimo vzgojno-izobraževalne zavode v Sloveniji in tujini.

Želimo vam predstaviti temeljna izhodišča:

  • Strokovnega posveta SPIP na temo Meje vključevanja sodobnih tehnologij v vzgoji in izobraževanju, ki smo ga organizirali 16. 5. 2019 ter
  • Mednarodne strokovne konference SPIP 2020 na temo Inovativnost in ustvarjalnost v vzgoji in izobraževanju, ki jo bomo organizirali 23. 5. 2020.

Strokovni delavci imamo možnost dobiti doma na Koroškem paleto znanstvenih, strokovnih in raziskovalnih izhodišč,  različnih pogledov, poglobljenih razprav ter primerov dobrih praks, zato je namen predstavitve povabilo k sodelovanju na naših posvetih, saj si člani organizacijskega odbora SPIP želimo sodelovanja s koroškimi doktorji znanosti in vrhunskimi umetniki. Veseli bomo vaših vprašanj in komentarjev.

Več informacij o SPIP: http://spip.splet.arnes.si/

Organizacijski odbor SPIP
Prva osnovna šola Slovenj Gradec